Wonen voor de toekomst

Wonen voor de toekomst

Elk appartement is voorzien van gebruiksvriendelijke, moderne technieken die voldoen aan alle hedendaagse energie-eisen. In ruimtes als de badkamer en slaapkamers zorgt het ventilatiesysteem C+evo met smartzones voor een natuurlijke toevoer van lucht via raamroosters en een mechanische afvoer van gebruikte lucht. De ventilatie treedt automatisch in werking, daardoor wordt het E-peil teruggebracht naar E43 en bespaar je op de energiefactuur.

Wonen in alle rust … nabij de stad

Rondom Vremde7 vind je alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. De centrale en toch rustige ligging nabij Boechout biedt heel wat voordelen: winkels, scholen, bushaltes … vind je op wandelafstand. Met de wagen kom je via de Provinciesteenweg makkelijk in Antwerpen.

… en de natuur

Op enkele minuten stappen kom je in het natuurgebied Molenbeekvallei-Vremde waar je heerlijk kan genieten van de groene omgeving. Appartementen op de begane grond beschikken over een privé-tuin, afgeschermd met een draadhek met worteldoek. De bewoner heeft de mogelijkheid de afwerking zelf te kiezen. Alle terrassen van de hoger gelegen woonunits zijn voorzien van een groenstrook aan de rand om inkijk naar lager gelegen appartementen te beperken.

Bezoek uw droomappartement

Wij geven u graag meer informatie over Vremde7.
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Contacteer Ons